HOME ask DASH FOLLOW

November 14, 2012

zaynnnnnn.

i'm so in love with zayn. 
/Assalamualaikum\
Hi guys. How r ya? Sorry for the zayn feels haha. Dont blame me cos i'm fab ok. wat? ((fangirl moment)).
Have you, you, you and you bought take me home already??? Hmph, I'll buy the album maybe. I dont know when but i think this year or next haha. ok. stop the fangirl moment. ((end of shit))

Okay wtv guys, i didn't update my blog for hundred years ago. lol. see now, i'm updating my blog huhahaha. Do you know a website called twitter? yes? if yes then i was there for 24 hours. telling you duh. That's why i dont even update my lovely boogie boogie blog. ((zaman blog dah takdo bro)) But no. I still love my blog. Yup. You know, i've been in blog for 2 years ok 2 years. I wont delete it just like that. NO. Also my facebook, come on dude. You all come from facebook. Dont you even remember? Dont you? And started to commenting about facebook on twitter. Go to your place you tutass. Facebook is actually your PLACE. Hah okay. Relax. Breath in. Breath out. Hmph. Hello :)


ZAYN IS SHOOTING MY HEART STOP NO STOP.

p/s : What?  Who cares about my grammar tho.
p/s (i) : How can i fall in love with my own brothaa. HAH?!!?!!!

October 31, 2012

Hi campsite

*suami saya selamat sampai di sarawak*

Assalamualaikum

Hello lads, apa khabar? Good? Well okay babe. Same goes to me. Just end the exam. Yes. I'm in a freedom mode now. I will update my cutie pie fanfics. lewl. Haha okay let me tell you something.

camp..
Idk what date is it, but i think last month. i'm having a camp. ya know. a camp. haha. sebelum pergi campsite. kitorang semua excited gila. Haih, gembira tak terkata lah weh. Tapi, kegembiraan itu mati pabila sampai campsite terus kena ketuk-ketampi. sedih. Memang menyesal lah. rasa cam Rm90 melayang sebab nak pergi camp mengarut tu je. Ohyeah, lupa bagitahu. kitorang kat sana selama 3 hari 2 malam. 

First Day
malam pertama, /ayat ni tak kena\ kitorang ada aktiviti kapal karam dan pembahagian kumpulan. Aku dapat kumpulan ke-5 with iman and ain. nama kumpulan five. nama ahli, er. tak semua aku ingat. hehe. Dah habis semua pembahagian, ada pulak kapal karam. Semua memang karamlah. ahahaha. lepas tu, semua siap sedia makan malam buta dan tidur. 

Second Day
Hari ke-2 kitorang ber-jungle trekking. Ada tiga haiwan bahaya dalam hutan. pertama, bebi hutan but we pronoun it as baby jungle. kedua, maybank. ketiga, akar hidup a.k.a ular. Tapi, Alhamdulillah tak jumpa pun semua benda tu.:) Dalam hutan pun ada sunway lagoon tahu tak. ahaha, sunway lagoon memang habis kotor punggung ni hah. berlecak. haha but actually worth it lewl. yelah tu. xD Lepas jungle trekking, kitorang pergi dewan untuk buat aktiviti 'dariku untukmu'. Kita kena tulis benda negatif pasal kawan kita dalam kertas. Aku buat dekat lyana dengan fatin ahaha. memang lawak lahhh xD Aku main taram je apa aku tulis. Sebenarnya nak sakitkan hati diorang je. wkwkwkwk.So irfan yang paling banyak dapat sebab dia busuk. aku tak tahu kenapa orang gelar dia busuk haha. xD Lepas aktiviti 'dariku untukmu' kitorang ada aktiviti degan cikgu khairul kot nama dia. Adam dengan Khairun memang kena habis-habisan. haha. kitorang ada aktiviti 'one happy family' okay ini bukan game yang pakai card tu eh. ini lain. kitorang kena ikat dalam kertas. kertas takleh koyak. kitorang kena ambil nombor phone faci-faci. Kitorang punya group kertas koyak. time koyak tu aku rasa macam..........haih. pastu cikgu kasi peluang kedua. Mula-mula okay je. kumpulan 2 pergi kacau memang aku nak maki lah diorang kat situ. koyaklah kertas kitorang. kumpulan satu dia punya ahli banyak sangat sampai takleh gerak ahaha. xD nak buat cam mana kan. kalah juga akhirnya. lepas je 'one happy family' cikgu khairul kot nama dia ada buat satu lagu untuk kami. tapi aku tak ingat camne. ahaha xD lepas tu kitorang ada cooking challenge but before that activity. semua kena masuk lumpur. memang busuk sangat tak boleh tahan baunya. terpaksa tahan. lepas tu kitorang masaklah, masak punya masak punya masak. dinner kitorang makan masakan sendiri. sangat lah sedap /tak jujur\ ahaha tapi telan jela. xD lepas tu ada aktiviti debat. bukan nak bising ah, tapi menyampah pula aku tengok kumpulan 'YAKIN' ni. Nak pula alif. haih kecik-besar ke aku tengok dia. the winner is kumpulan yakin. pft. ok. ok. lepas berdebat ada aktiviti night walking. aktiviti paling besttt! Mula-mula aku takut gila lah. lepas dah lalu tu rasa menyesal pula aku menjerit serupa anjing. /anjing tak menjerit\. Budak lelaki paling banyak menjerit. ok. k. k. mereka sangat.......berani. haha xD dah habis night walking, semua balik dorm. tidur pukul 3 am.

Last Day
Hari terakhir tak banyak aktiviti. Aktiviti pertama, kena lalu dekat tayar tayar pe semua tu. aliah bangga dia dapat 4 saat. menyampah aku *flipshair* Aktiviti kedua, kena lalu batu. Aktiviti ketiga lompat tembok pebenda entah. Aktiviti terakhir masuk lumpur. feel the love xD Dah lepas tu, aktiviti simpulan kasih pula. Haih, panas gila doh duduk di kerumuni orang. pft. kitorang berjaya and dapat mandi sungai woooo. lepas tu packing-packing, ada aktiviti perpisahan. ada yang nangis. ada yang tak. aku tak. sebab. tah. haha lepas tu ready untuk balik. The End.

p/s : Sorry kalau banyak typo. lewl. 


October 20, 2012

i-m back


/Assalamualaikum\
Hi peoples. Apa khabar? Baik? Alhamdullilah. Saya pun sihat. :) Dah lama tak update. Sorry, I all asyik tweet je sejak kebelakangan ni. hahhohoahaha. Okay, exam is around the corner. Ahaha. Nasib baik sejarah yang pertama. Selamat. Lepas tu dah tak ada Sejarah. Tak payah tengok muka James Brooke. Fuhhh.. Tapi, Math tak habis lagi. But I'm glad, math second last. Maybe start tomorrow, saya tak akan online. I will start focusing. haha. lol. yeye aku ni..

So guise anything..... @Batrisyiaa__ korang tweet je saya. Insya-Allah saya balas. Dan tolong minta saya follow balik. Okay. :)))


p/s : Leganya bila dah luahkan semua benda. :')

October 3, 2012

PERFEC-T

*EBONYDAY FOLLOWED ME ON TWITTER*

Hi and Assalamualaikum to all of you. Ok, saya tak update blog dah berapa minggu dah. And now, I'm updating mah blog. You guise, mesti tahu zaman sekarang semua manusia dah pergi kat twitter en en en? Same goes to me. More active on twitter. @Batrisyiaa__ Okay guise, big sorry if saya tak follow balik. Anything, mention please. Janganlah follow, saya tak follow. Awak unfollow saya. You guise,  mention saya, InsyaAllah saya follow. kalau tak, go spam my interactions ahahaha. Okay that's all byeee. xo. :)

@Batrisyiaa__

Do mention babes. :) Luff yaaa x

July 4, 2012

Dreamland


/ Assalamualaikum \
Apa khabar semua? Baik? High-5 babeh.. I'm getting better and more better now. :)

Hari isnin yang lalu, aku tak datang sekolah. Woho minggu ni 2 hari je aku datang sekolah. Tak seronok pula kan jadi aku. :3 Kann? Aha. Isnin aku tak datang sebab, abang aku tak sekolah. Fair. Dia tak sekolah sebab tengok Euro. Aku tak tengok pun Euro, sebok membuat air liuq je. Aha. Hari Khamis dan Jumaat pula, aku tak boleh datang sebab balik kampung.

Aku dah buat banner untuk hari keusahawanan. Diorang kata, gambar 1D tu macam terbang. Gambar cody macam buruk. Okay, I got nothing to say. Kalau nak ubah ataupun buat lain ke. Silakan. Aku pasrah. Haha xD Aku cakap kau, hari keusahawanan tak akan jadi best kalau aku tak ada. Sebab apa? Sebab, kamu akan berasa tidak sempurna tanpa gambarku di dalam camera-mu. Aha. Jadi, apalagi, semua dipersilakan tak payah datang. Cikgu suruh aku promote korang dari sekolah lain datang. Tapi, aku ni terlebih baik, jadi silalah tak payah datang. Sama sekali kehadiranmu tidak penting bagi kami. Jkjk.

Okay, kalau korang beli semua kupon yang dijual. Aku cakap kau. Kau tak payah jalan, cikgu Seha dukung kau. Dia bawa kau jalan satu btp. Tengok baik kan cikgu aku tu. :) Tapi kalau kau tak beli kupon. Berambuslah kau dari situ. xD jkjk.

---------

Aku tengok Lyana buat penanda buku tadi. *lyana, simpan 7 untuk aku*. Nenek dia kata, woh lajunya buat. Mak dia jawap, dah hari-hari mengadap. Pecah tembelang kau Lyana. Nasiblah, aku ni keturunan abang aku. Tak suka gelak. Cewah. Ayat nak kena baling kasut 5 ringgit setengah. 

And pagi tadi, aqilah dengan selamba dia je ambil meja batu. Budak form berapa tah, sampai nak rebut. Nasib kawan dia tu pemalu. Kalau tak, aku dah buka silat. Tau,tau balik tak ada gigi. Aku taiko sekolah tahu. Jangan main-main. Tong sampah depan kelas pun aku boleh sepak. Ni kan pula budak hingusan macam tu. Puih..

---------

p/s ; Etete. Mesej minta kaki betul. XD

June 29, 2012

F-unny B-ob


Hello peoples. So how was your life? My life is going more better now.

Hari Khamis bersamaan 28 Jun 2012. Sekolah aku ada buat "Hari Bertemu Pelanggan" . Atau, "Hari Terbuka". Ayah aku yang ambil buku rekod aku. Disebabkan aku terlebih pandai, jadi aku dapat nombor 37/40. Ayah aku anggap, aku dapat third last. Mana ada third ohhhh ! Pada hari itu juga, Lyana telah melukis beberapa jenis doodle. Jadi aku pun jeles. Ambillah kertas. Aku pun mulalah melukis, dan hasilnya memang cantik. Kalah pelukis terkenal. Ahaha. Proud to be who I am.


I will be Rumplestiltskin for my oral. Actually, I'm a narrator. But. The said that, Aliah is bigger than me. So, she dont deserve to be Rumplestiltskin. Ah shit. Why I'm too small? Whatever. So then, I've exchange wif Aliah. No wars. Anis asked Fitri

Anis : Weh, kau suka kek apa?
Fitri : Apa-apa pun bolehh.
Me : Kau semua sumbat. Dengan kayu-kayu sekali kau sumbat. dialog ini hanyalah rekaan


Anis was so good. She will buy Fitri a piece of cake. DAMN YOU. Why you no buy it for me. Can I just change my mind? I wanna be a king. :( The king dont share food. Arg.


8hb/7/2012. Aku tak boleh pergi ahhhh ;~; Sedihnya.. Siapa tak pergi high-5 dengan aku.. Camy pun tak pergi. SHITFWWNE! Malangnyaa. Aku baru nak buka lagu 1D kuat-kuat. Sampai semua orang dengar. Lepas tu kelas kitorang roboh. Tapi, semuanya hanyalah impian yang tak mungkin jadi kenyataan.


Enjoy yourself at China @greysonchance. Please buy some souveniers for me. x


p/s : Semua failed. Sivik dengan PJK je lulus. Teruknya result.

June 22, 2012

B-elieve

*Click for zoom in*

/Assalamualaikum\
Hello lads. How are you? I'm good here. Okay, very good. More than good. asdfghjkl;

Entrepreneurship Day. hari keusahawanan
Hari Keusahawanan, hari yang paling best di sekolah. Dalam banyak-banyak hari, kalau boleh. Aku nak datang hari tu je. :3 Let me tell about it.

This day, our class will sell about 2millions of food. i lied

On this day, our class will sell about 3millions of drinks. June fool 

At this day ! Our class got 1 stall and 3 sessions. Antaranya ;

  • Euro session. Manage by the boys. I've gave them RM 1. Give me play the ball for free. Or, I will kick you lads.
  • K-pop session. Manage by the girls. This session is for all k-poppers. They got, k-pop quiz. cd rosak. tempahan baju. Andddd, I dont know. I dont manage this session. -,-
  • Lastly, Hollywood session. Yesssssssssssssssss! Me and my buddy will be manage this session. We got, Justin Drew Bieber. One Direction. And, Cody Simpsons. Okay babe, on that day. Everyone will call me Batrisyia Bieber. Okay? Or maybe call me, BB. :') 
Awh. I'm so excited for this day. Tapi, pada hari itu. Makcik aku kahwin. Jadi, aku tak boleh manage stall aku. Aduh makkk. Sedih. :( 


Guess what. Just downloaded sims 2. Ahhh ! Best gilaaaaaaaaaaaa! Like , seriously. Ahaha. I can't wait for 14th of July. Why? I'm gonna meet justin. I'm gonna meet justin ! Maybe, one of the passes. I will give Lyana. Excited. :)

p/s (i) : I hope the pass will be yours. I don't want to lose my friend again. :(
p/s (ii) : Math result >.< Can I just ripp that fucking paper. 

June 15, 2012

Mad-a-gas-car


Hello earthling. Today is FR1DAY . The day for me, my brother, my friends, my cousins, my aunty, my uncle and my hamster (Chipsmore) are having partayyhhhh.

AWKWARD
AWKWARD
AWKWARD
AWKWARD
AWKWARD
AWKWARD
AWKWARD

K. Minggu ni. Aku dapat results peperiksaan pertengahan tahun. Dan keputusannya, amatlah canggih secanggih phone blackberry yang berharga 5 ringgit setengah. Nak aku senaraikan satu-satu? Nak? lol. Jangan harap. joke. Okay, malu nak senaraikan. Kalau korang baca, sampai bulan depan korang bangga dengan keputusan aku. Phui. Ye. Tentunya result aku lebih teruk daripada kawan-kawanku. Jika aku punya result secanggih phone bb yang berharga 5 ringgit setengah. Kawan aku punya result secanggih iPhone yang berharga RM3000+++. Okay? Note that. lol.

-----------

Hari Selasa. Kelas aku ada sesi penggambaran. Eh, tahu. Kelas aku memang femes. Angelina Jolie pun kalah. Tak lah. Itu untuk majalah sekolah. :3 Tapi... Gambar pertama. Mesti muka aku buruk. Gambar bebas? Urgh. Aku benci gambar tu sampai aku mampus. Sebab apa? Suka hatilah :P Ahahahahahahahaha.

-----------

On Tuesday. I bought The Diary of Wimpy Kid book. :aaaaaaa: This book have made me as a pure mothafakah. *maaf atas kekasaran* . 

Happy Father's Day. xoxo. I love you my dear father. Muah :x

-----------

p/s : I use sarcasm instead of punching your face. Get it? Now, back off. Losers. 

June 10, 2012

L-ai


/Assalamualaikum\
Hello pieps. Kenalkan budak perempuan di atas? Mesti kenal :3 Tak? Okay. She's Alli. Alli what? Alli Simpson. She's very pretty. Her hair. omg. I love it. Lie. I love her Phone. Yeah babeh. iPhone. Muhah. Bad bad bad bad me. :P

End of the Introduction.

Okay. Aku dah siap buat fanfic. Yeah, let's flip the table. Selama 30 hari 30 malam 30 saat dan 30 detik. Masa aku untuk siapkan fanfic tu. Kau tahuuuuuuuuuuuuuuuu? Ahaha. Tak tahu? k. Apa-apa pun. Ia sudah selesai. Bebas. Bebas. Tapi, tidak terlalu bebas. Kacink.

End of the fanfic stories.

Esok, bersamaan sebelas hari bulan enam dua ribu dua belas. Murid-murid akan mula bersekolah. Tahniah murid-murid. Belajar leklok. Jadi macam akak ni. Alhamdullilah, baru je lepas belajar kat Universiti yang terletak di USA. Dan sekarang, dah kahwin pun. :3 Insya-Allah. Tak lama lagi nak pergi bulan madu. *shit, kenapa aku cerita hal privasi* Maafkan saya. Ini kes, eksaited nak pergi honeymoon. :P hah? umur akak berapa? Dah masuk 23 dah dik. Suami akak? Bulan lapan ni. 24. Eh , tanya umur suami akak ni kenapa? Nak mengorat eh? Langkah mayat aku dulu. Ahaha. jkjk.

End of the Story.

So, untuk studet yang masih bersekolah. Semoga berseronok di sekolah nanti ya? Akak pasti. Semua eksaited nak pergi sekolah kan kan kan? Tak? eh, tak elok buat macam tu. Sekolah tu penting. ya ? Okay. Akak nak berenti menaip dah ni. Assalamualaikum. End Of Holiday. Welcome back to School.

Anna Sophia , 28

p/s (i) : Post aku ni. Akan di re-post 9 tahun akan datang. ;3
p/s (ii) : Selamat bersekolah ya adik-adik. :*


June 7, 2012

B-abe


/Assalamualaikum\
Hello pieps ! How are you guys? Fine? Me too. Ehehe. Dah beberapa hari, aku tak update blog. Dan sekarang, aku update ! Lol.

Actually , aku busy 2-3 hari ni. Hoho. Sebab apa? Sebab apa eh? Entah idk. lol ! Wahea ! Kalau nak tahu apa-apa, baca je blog lyana. nurlyana-s.blogspot.com . Lol, k. Kalau kau baca, seminggu kau benci aku. :) Hatersarelifeless kan? Aha.joke. Actually, aku tengah cari idea untuk sambung ff aku. Ahaha. Aku buat sinopsis je lebih. Storyline? Hampeh. ~.~

--------
Semalam aku mimpi, aku hangout dengan Cody Simpson. lol. Terkejut? Tak? Okay. Ahaha, aku duduk dekat backstage dengan dia. Tangkap gambar dengan dia. Kalau orang nak skype dengan dia, kena pakai username aku. Ahaha xD Mimpi itu indah. Tapi, adakah ia akan menjadi kenyataan? Jengjeng. lol.

--------
Okay, I'm very happy because Qistina Enara, added me on facebook. Shake it babe. And she followed me on twitter. Thanks Tina. She's very kind. :D 
And one more thing, who know Carly Rae Jepsen? Yes, the woman who sing a song called Call Me Maybe. She followed me on twitter. Okay, actually I knew her yesterday. Ahaha. Why no Greyson follow me? -.-

--------

Directioners, let's slap those bitches. ~.~

May 29, 2012

H-ardcore

/Assalamualaikum\
I read Harry's blog . She said that We The Kings and We Are In The Crowd will make their concert today at Bukit Jalil . If my father was a rich man , I will ask him to buy the ticket on the spot . But it is just a dream . Tsk .

----------

Today , my grandma and my aunt will come to our house . But tomorrow they will go back home . Can I follow you ? lnl . I really wanna go Singapore badly . Pui . Just now , I visited Liza's blog . I just like :AAAA: It is so beautiful and increadible ! Seriously , I'm not lying .

----------

Semalam aku tweet dengan kakak sedara aku yang sedang belajar di Korea . Dia nak belikan aku keychain . Alhamdullilah , ada juga orang nak belikan . Tapi , aku nak baju ayam yang dia beli tu . >.< Pui . Tak apalah , nasib baik aku tak minat k-pop . Kalau tak aku dah suruh dia bawa balik orang korea tu . lnl . Ahaha , tapi itu tak mungking berlaku . Mwaha . :3

----------

p/s : I'm brave . Muhaha . Challenge accept .

May 26, 2012

C-rash


/Assalamualaikum\
Aku kembali meng-update blog . Yay ! Dah berapa minggu aku tak update . Banyak sebab aku tak update . Kalau senarai , konfem sampai esok tak habis . lln . Actually , baru-baru ni exam weeks . Jadi , mak aku telah menggunakan kuasanya untuk menghalang aku ber-blogging , ber-facebooking , ber-main ! Alhamdullilah , exam pun dah habis , tinggal tunggu result aje . Ehehe . Doa kan aku lulus dan cemerlang tahu . 

----------

Aku nak siapkan fanfic aku yang bertajuk 'Fantastical' . Cover dah siap, tinggal storyline dia tak siap sepenuhnya , yang sebenar-benarnya . Tak ada idea . =.=

Title : Fantastical .
Character : Arianna Grande . Avan Jogia . David Archuletha .
Genre : Teen Love . Romantic .
Status : One shot | Uncompleted .

Itulah sedikit-sebanyaknya . lln . 

----------

Tadi , aku baca blog fanfic Harry . Ahaha . Kalau aku gelak tapi tak di cop sebagai orang gila . Aku dah gelak puas-puas . Fanfic pembalasan dendam . Huwa . Terbaik lah bro . By the way , thanks buat fanfic aku . lln . Ada juga orang nak buat kan . Haha . 

*Harry's leg is a door . lln .*

p/s : So many Directioners at The Curve yesterday ! :') One Direction will be proud of them . Woho .

May 4, 2012

Freebies : Texture

Hello gais, hari ni esya nak bagi freebies texture. Actually, ini yang esya buat semasa kawan-kawan tak online. Woho. xD Amaran ketat. Bukan followers jangan ambil ye. Sorry :)

The texture was made by me. :) 

(http://2.bp.blogspot.com/-IvfE4Jy6XPQ/T6OuPwAQNhI/AAAAAAAAAl4/TVqRsoApvMM/s320/texture+2.png)

(http://3.bp.blogspot.com/-emoxrPaFyWs/T6OuT9NVs2I/AAAAAAAAAmA/tNfzvmoB99Q/s320/texture+3.png)

(http://3.bp.blogspot.com/-Mxy2vbc0JMQ/T6OuVCNHmjI/AAAAAAAAAmI/2GptC0nd6XI/s320/texture+4.png)

(http://3.bp.blogspot.com/-gRzmlDI2EeU/T6OuXCVZvLI/AAAAAAAAAmQ/LFadNsdwdTo/s320/texture.png)

Saya tak buat kedai tempahan ya. Thank you. :)

100% made by me. xx


April 20, 2012

h-urt

Hey people . This week I got nothing hot gossip. Since me and harry got a fight. Yeah , maybe because of my childish react. Definitily I hate fighting. Now , we just like Greg and Rowley . =,= I should be greg :p lol. Yeah , I am trying to greet her. She's answer it but, then we just shut up do own work. I just hope that would not happen but . It happen and now , me and Harry were not greet each other. Maybe she got Aliah now , she dont need me. Huh. :'(  Okay Batrisyia , you must be yourself and strong. 

Just now , I read Harry's blog. It seems like Liza and Aliah are having a fight too. What?! Why this happen to us? Why now? Why not 1 years ago? Why not the years that we don't know each other? Why that happen? Vas HAPPENING?? I feel like wanna kill myself. However I will suffer if I kill myself. But it is more suffer when I am facing this problem. -.-

Like everyone said , we must stay strong and rather with the fate that Allah has determine. Okay then , I will try my best. :) However in that class I will feel like I am in the hell. Yeah , no friends , NO ANYTHING. I just got Aqilah and Liza. However they know that me and Harry having a fight. But they still wanna friend with me. Alhamdullilah , I got a good friends such as them. :')

By the way , however we're having a fight now. I am sure. The fight will not long lasting. It will end one day. :) Maybe , after all Harry dont wanna be my friend. And I don't mind it. :) wuhu. :')

And that's why I will never believe in BFF . All of my friends is my besfriends. :) Huhu. And this things will make me not believe in BFF forever. ! -.- Sorry-to-say. :] Maybe we can be the cutest friends. :']

p/s : Walaupun aku tegur kau tapi kau jawap sepatah dan tak tegur aku. Aku tak kisah pun. Asalkan kau bahagia.. KBYE.
Facts : When I meet him , just like wanna faint. Wooh. :']

April 15, 2012

Happy :)


/Assalamualaikum\
15 of April 2012. I met Greyson chance. For sure he is GREXY . Vewy GREXY. Haha , I got his sign . Woho . Original. Bak kata Kak Adrianna , esok pergi sekolah senyum sampai telinga ha-ha. Yesh . Tapi , Lyana tak dapat jumpa dia dekat-dekat. Senasib dengan kawan Kak Adrianna , iaitu Kak Kamalia. Hah , me , kak Adrianna and Kak Kamalia. Beramai-ramai nak sepak the securities. Haiseh , sabar jela. Dah lah tak dapat nak tangkap gambar dengan dia. >.< 

Actually , my father tak nak pergi. Time tu , I dah menangis gila-gila. Yelah , itulah satu-satunya cara aku nak jumpa face to face dengan dia. :'( Alhamdullilah , dapat juga. Nuh , gambar atas tu aku tangkap. Okay fine, orang tolak aku. Sakit je hati. Eh kalau gila tak payah jumpa dia lah , bijak.

Tadi , ada sorang perempuan ni nyanyi lagu paparazzi. Perh , suara . Sumbang . Nak tergelak aku dengar. Bhahaha , sorry lah bro, Use your real voice lah. No need to make the voice. It can make your voice like frog. Sorry-to-say. Bukan jeleous or what so ever. Terlalu teruk kot suara dia. Hmph. -.-

I LOVE GREYSON
I LOVE GREYSON
I LOVE GREYSON
I LOVE GREYSON
I LOVE GREYSON
I LOVE GREYSON
I LOVE GREYSON
I LOVE GREYSON
I LOVE GREYSON
I LOVE GREYSON

*his sign, ada kat aku punya je tahu sign macam tu*

April 14, 2012

Wimpy


/Assalamualaikum\
Today I wanna tell you about The Diary of A Wimpy Kid. I really really want to buy these books. Since I watch the movie. It's makes me fall in love to this story. I've already watch Diary of a Wimpy Kid and Diary of a Wimpy Kid Rodrick Rules. I like those story like heck. Maybe all of you guys wanna buy The Hunger Games. But me and Hazz. Damnly wanna buy these books.

Guys , how much are these books? I find it at google, they dont have the rite information. DAMN ! Haha , cool enough yeaah. I K R .

When I watch The Diary of A Wimpy Kid . I feel like. OMG , this story was so amazayn. And guess what , I cried because of this story. Why? Because Greg *his name* and Rowley *his BFF* have a fight. And then , they didn't greet each other. And , Greg helps Rowley . And , that maked me cry. Heck yeah , the cutest friend forever. :')

Then , I watched Diary of A Wimpy Kid Rodrick Rules. It is about his brother that always annoying him. And , Greg also helps his brother. He is so damnly good. I hope I can be as good as Greg. Hehe :)



* I want all of it*

April 13, 2012

Grey

/Assalamualaikum\
Hello earthlings, masa untuk bercerita kisah hidup di Penglipulara Nur Batrisyia Rosli atau di kenali sebagai leprechaun. How are you guys? Fine, woah that's great. Me? I'm good too. Hehe :'D



Tomorrow , dekat OU ada lagi sign session greyson chance. --->


HE'S HOT
HE'S HOT
HE'S HOT
HE'S HOT
HE'S HOT
HE'S HOT
HE'S HOT



WHEN SOMEONE SAID "GREYSON CHANCE" 
I WILL .....


p/s: Vewwwyyy Happy. :')
Facts : However , now I'm a Die-hard-fans of 1Direction. But I still love my cute greyson. *fangirling*

April 6, 2012

Despicable me


/Salam\
Heyyo all kirokiddo . How are you guys? Fine ? Oh , that's perfectly great ! Me? Not too perfect , I am hurt . Jyeah . Everyone wanna hurt me . Okay , it is PAIN. :') Smile and put my hands up. Haha , okay kiro's friends. Let's start ,

Greyson day
Tomorrow / 6 apr 2012 . Is a greyson day. At one utama, yeah. I wanna go >.< But... I can't . Ayah terlalu sibuk. Grr . Geramnyaa >.< Boleh tweetcam dengan greygrey saya tahu. ? Untung siapa dapat pergi , untung ! asdfghjkl >.<

Meet 
Okay minggu ni , dah berapa kali i meet my abang ipar tak jadi ! Jyeah . Daripada hari Isnin - jumaat. Haha , nasib tak jumpa EX a.k.a kapak aku. Haha xD Bila ku tengok mukamu kapak , hendak sahaja aku muntah. Hahaha XD. Tebaek. (Y) Guess what , syazwan minat korea :O

Second of april
Last second april ialah belated lyana, Happy Birthday my liddo harreh. xoxo . 

Happy birthday to you ,
Happy birthday to you  ,
Happy birthday to you lyana  ,
Happy birthday to you .

A song to you . xx

Third of april
Last third april ialah belated iqbal, Happy Birthday sir ! 

Happy birthday to you ,
Happy birthday to you ,
Happy birthday to iqbal ,
Happy birthday to you .

Selamat Hari Lahir ya kiro's friends.

Skin
Haritu I ' ve made denim skin . OMGPOP , malas nya nak tukar. So biar jela. Hekhek. :) Harreh punya skin , whahhhhh . Cantik *melt* . Nak tengok? Go to links cari harry. Tak jumpa? EH? -.- 

That's all boi.

p/s ; What is that mean?!
facts ; I hate people that hurts me and make my heart feel very pain :')


March 30, 2012

Mofos

*hensemnya lah.

Assalamualaikum 

Dah lama juga gua tak update blog gua. Tapi specialnya blog aku ni, tak ada sawang pun. Haha XD Kau ada? Hehehe .. Sabar bro , wa main-main sahaja kawan ! Okay , banyak jugalah wa punya cerita hangit . >.< Balik aje rumah , toruih wa tekantekan laptop ni. Woah , kenapa kau buat macam tu? Sebab-sebab-sebab , aku nak bagitahu story kat korang. Hah ! Bangga tidak anda? Hehehe.. Let's start over,

Novel
Percaya atau tidak , saya telah menghabiskan satu buku novel yang bertajuk "Akhirnya Aku Kahwin !" Bangganya , pertama kali dalam sejarah hidup aku menjadi seorang kaki novel *hingus sampai ke lantai. Tapi , novel tu. Aku benci part dia dengan abang dia . Sayangsayang bagai. Geli kejap -.- 

Spirit of vas?
Pada hari Isnin yang lalu , Lyana , Qis , Aliah , Fatin , Liza dan aku bercerita tentang cerita mistik. Hwahaha. Aliah tu sentiasa ada je cerita hantu. Then, dia orang cerita pasal Spirit of the Rings. Meremang bulu tengkorak aku . Korang tahu tak apa itu Spirit of the Rings. Kalau nak tahu , mari lah aku cerita sedikit sebanyak yang aku tahu. 

Spirit of the Rings ialah permainan yang sangat sangat sangat lah mistik. Iya , seram sangatnya ! Kata orang , semasa kita bermain dengan game tu, kita main dengan roh. Kene panggil roh tu, lepas tu dia datang. Tapi kalau dia tak nak balik, kau main lah dengan dia sampai hang mampuih *.* Iya ! Amatlah berisiko kalau kita main game demikian. Kalau korang nak main , korang boleh tengok dekat youtube. Pasti ada. Dan yang paling penting, korang kene pakai duit syiling lama. Muhaha ! Okay stop !

Jadi , sebab tu lah selama seminggu ni , aku berada dalam keadaan yang seram sejuk sahaja. Gila tak seram ! Hisy , meremanggg wehhh !

No title
Ada lagi satu ! Rumah siapa yang dalam bilik air ada cermin ?! Mari kawe cerita pasal satu benda ni.Ini lagilah buat wa meremangg. 

Ada satu perkataan ni , jangan sebut ketika anda berada  di depan cermin di dalam tandas. Okay stop ! Aku takut !

Harapan 
Aku teringin sangat nak kawan luar negeri yang gila kamceng. Memang nak sangat, tapi ... Aku tak ada kawan luar negeri yang kamcengg. >.< Hisy ! Kan best kalau ada. Mesti diorang selalu chat dengan aku, rindu aku , dan segala-galanya. Tapi itu hanyalah impian yang tak mungkin ku capai. T^T

Galaxie and present
Hari Ahad yang lalu , aku dah beli hadiah untuk my harreh. Awal - awal dah beli, ! Kau orang nak tahu apa aku beli untuk dia? Haha , Private lah. IM aku . Hehehe. Barulah Harreh tak tahu .. Hehehe. 

Hari Selasa yang lalu , aku beli buku galaxie. Guess what, ada gambar Kyle ! I just like, omygosh.! What a lucky me ! I am very luck XD Alhamdullilah, itu yang aku cari jumpa juga T^T Now I got Zayn and Kyle. :) Excited !

Okay setakat itu sahaja lah storymory aku nak kongsi .. Semoga korang suka XD *ayatku* Okay , goodbye. Hehehe :) Happy Birthday to you *khas untuk siapa birthday hari ni.

P/S : Miss you much
Facts : Stop telling that you're a die hard fans. It's make me sick. So long suckers !

March 23, 2012

Save and Sound

*Victoria Justice, she got  a cute smile*
Hello semua. Idea aku berlambak ni nak cerita kat korang. Mwehaha. ! XD Let's start ;

s-s-stayback
Minggu ni hampir 4 kali stayback mu tahu dokkk? Hah , aku ikut Liza, Lyana ikut aku. Dan Liza ikut siapa? Hah , dia nak tengok nenek cun. Mentang-mentang dah jadi atuk hensem sekarang. Sebuk nak pergi jumpa nenek cun. Kfine , aku ikut kau jeee. Beberapa kali juga terserempak dengan abang ipar tak jadi aku. XD Aku nampak dia sengih, act aku tak senyum balik pun. Aku tergelak dengar lyana sebut abang ipar tak jadi. Lepas itu , aku dengar lyana cakap,

Lyana ; Abang ipar tak jadi ke laki tak jadi?
Me ; Hah? Laki tak jadi? LOL XD !

Terkejut berukk aku dengar Lyana cakap liddat XD Agak-agak bro. Aku suka orang tinggi tapi bukan tinggi melangit macam tu -.- And , dah form5 wehhh ! Senior kita tu. Tak layak lagi. XD

Gossip >.< 
Okay for all my friends. You guys hafta stop thinking about hot gossip. Yeah , i hate the facts that my friends love to say that iqbal is my boyfriend --' Hey dudeeee, I've got boyfriend already. He is my lovely leprechaun :) Hahaha ! Sorry ahhh. 

Result
Okay, baru-baru ni ujian. My results were very-very-very sucks. Ikr -.- You wanna know. Okayokayy.. I got straight A ! I'm clever and I lie it XD If i got straight A , I'll not say that my results is sucks. Kayy? Haha XD

I Wish
Heyhey , guess what. Me , Lyana , Qiss, Sabrina(maybe) will cover One direction song. Yeah , I wishh.. Hehe, .. Other bloggers, feel free to like our video. Haha XD You know what , one like click I'll follow you ^^" Act , we're not make it yet. Haha XD Bye

Facts ; I can't love you more than this. XD *bukan lagu one direction
p/s ; Guys , you hafta stop doing liddat XD




March 17, 2012

You're so damn Annoying

*Poster ni aku buat . Haram kau ambil*

hey fellas,
Nak dengar cerita tak?? Aku ada jumpa satu blogger ni .. Dulu dia seorang k-poppers. And now , dia seorang directionators ! DAMN ! Why you no call her directioners? Because , she dont know what is Directioners concept.  Aku rasa , directioners rules pun dia tak tahu. Hanya tahu nak minat-minat-minat-minat dan minat. Kalau tak tahu tak payah minat . Dan kalau minat tapi tak tahu apa itu minat tak payah minat. Jadi tak perlu lah nak minatt kakak oiii. X( You know what , sengaja dia pergi sambung nama Louis Tomlinson. Ehh , dia jadi kan , 
Louis Tomlinson + Tom Kaulitz = Louis Tom Kaulitz.
 Amboi kakak , sukati je ehh? Meh sini adik tanya sikit. Do you know , what is directioners rules? Dont know ,? Okay , jalan perlahan-lahan . Pergi lah keluar dari gelombang directioners. Kalau nak minat One Direction juga. Okayy .. kalau nak minat juga. Boleh , tapi dont call youself as directioners , call yourself as Directionators. Okay? Got it? 

Please kayy , if you are a directioners . Please dont be so stupid . When I ask you , what is Harry's other name? You just know Hazza. Okay fine , still can be a directioners. But when I'm asking you what is Harry's long name? Then , you answer it Harry Edward Styles. How about Milward? -.- And you deserve Directionators. Not directioners .. 

Okay kakak omeyy , terasa? Eh dah memang kauuu ! Apa kau nak cerita ? Blog kau punn , menyampah aku baca. Sekejap One Direction , sekejap korea. Eh , tak payah lah menjadi keling sangat dear. Clue ; kakak omey ni suka bigbang .. -.- 

Aku tak hina K-poppers lain .. Cuma hina dia jee kayy? .. Hehe byee :3

soalan cepumas untuk kakak : Do you know , what is Lou Tomo's fav vegetables? 

p/s ; Sorry entry marah-marah. Heh :/ Not in mood ..

March 12, 2012

Potatoes


Hi semua ,
Tajuk dan juga entry takde kene - mengena -.- Kayyy .

Lyana
I baru je siap buat fanfic lyana . Nak baca , okay japp . Korang tekan sini lepas tu korang tekan sini . Haha , k stop kata aku ni perasan . :') 

Haikal , WTF?

He think I'm a slut? Mulut serupa longkang. Tembak kau karang . Agaklah nak tulis macam tu pun . Aku bukan macam perempuan lain ah . Lelaki kata macam tu , cair , then buat lah muka kiss. -.- Haikal , GTFO !

Form 1
Tadi aku chat dengan sorang budak form1 ni . Aku chat dengan dia cakap baik-baik . Tapi dia balas dengan teruk sekali. Dia tanya , umur aku berapa , then aku cakap lah 14 . Terus dia tulis "hai akak" .. Haish , tadi kau garang kemain -.- Ehh ..

Sponser
Blogger-blogger sekalian . Sape nak sponser GA esya? Kalau sesiapa yang nak . Silalah IM esya di facebook okayyy? Tak jumpa? Ermm , dekat intros ada ^^

p/s ; Speechless aku , bila kau buat macam itu. T.T
Facts ; Saya tengah sedih sekarang , mengimbas kenangan yang lalu. Susah lupa.

March 11, 2012

Everything.

Assalamualaikum..

Hey fellas . Okay , now I'm currently busy. WHY? Aku tengah sibuk membuat Fanfiction Lyana. Maaflah kepada semua yang IM aku atau apa-apa lah. Harhar :3 Ceh , macam ada je orang IM aku. BAHAHA. Kfineeeeeee~ Takde orang IM punn . Yes, Forever Alonee.


Guess what ? JS concert want to make contest for Greyson Chance's concert ! Omygosh , wajib joinn ! Bukan senang bhai nak jumpa Grayson Chance. Yes , I'm his biggest fan. I'll follow him until he love me . :* Minta-minta contest dia senang . Amin. Sorry Post pendek . Gahaha.

Facts ; Aku bukanlah seorang budak yang percaya kan Persahabatan untuk selamanya .-.-

March 9, 2012

Tell me why?

ZAYN MALIK IS BACK  =">

Hi ,
Zayn Malik saya dah kembali . Sekarang kembalilah menjadi One Direction. T.T *Touching 40 saat. Firstly , saya nak cakap bahawa post title dan post entry langsung tak ada kene-mengena. Harhar :3 Jikalau tak nak membaca nya. HAH ! Bye :'3

Sekolah ..
Minggu ini ialah minggu ujian setara satu. Perh , soalannya .Gila gempak . Senang yang amat . Aku tak baca buku pun boleh jawap tutup mata. *auta. Memang susahhh kott. Lagi-lagi Math . Aku tak dapat jawap 6 soalan subjektif ! Ambik . Tak sabar nak tengok result aku, konfem kertas masuk longkang. Aliah a.k.a ulad asyik-asyik kata dia nak nangis. Woi , nak nangis tak payah cerita lah bongok. Nangis je tepi longkang dengan kerabat kau. Kau nangis , aku senang hati -.- Lepas tu , dia boleh pula cakap yang kitorang anti Zayn Malik. Eyy , pompuan ni kann. Sondol juga kang. Sabar jela. 

Tiket 1D
Lyana kata dia dapat tiket 1D .. Dia dah pun kasi aku satu. Bestt, first class. Duduk depannnn ! Aku gila lah percaya 100%  Rupanya tiket tipu. I feel like .. Erhh, FU-K . Mana taknya, mati-mati kot aku percaya. Dah excited tahap monyet makan pisang. Apa kau rasa weh , orang dah percaya gila. Last-last macam tu. Memang aku hish. Tapi takpe, saya dah lupakan nya.-.-

Nak buat GA
Saya ingat nak buat GA. Mana eh nak cari sponser? ^^' Maaflah , saya ni seorang OrdinHarry bloggerr. Mana lah tahu enn. Tolonggg taau ^^"

2A
Rindu gila aku dekat budak 2A. Bilalah aku dapat jumpa dan sekelas dengan diorang lagi. Terutama , Liza, Aqilah, Fatin, Qis , Adib, Shafwan , semuaaa lahhh T.T KBYE

Bila teringat korang semua , sayu hatiku ini. I miss you guys (2A)


March 2, 2012

Dugaanku

Nialler aku :*

Minat Niall sekadar minat?
Ramai antara kamu kat sini minat Niall enn? Ye? I hate you ! Harhar :3 Korang minat dia sebab apa? Sebab dia hensem. Wahaha ! Tak payah minat dialah kalau kata dia hensem. Niall is cute . Tak hensem ! Korang apa tahu? Semak tahap sugarglider --' Shuuuhh ! Godaaaaaaaai :)

Siti Nur Aqilah
Sape minah ni? Dia ni peminat Never shout Never . Memang tak best punn (^^)  Dia fitnah aku sesuka hati sesedap rasa . Oioi , kau ni kannn ! Pasal meja yang buruk , kau nak libatkan orang lain. Kejodah hang ni/.? Lebih baik lah kau pergi jumpa ustaz , kau ada masalah jiwa kacau. -.- Please ah do , tak suka kot gaduh dengan budak hingusan . Godai :)

Lyana oi 
Minah hazza ni , aku nak buatkan ff untuk dia. :) Weheee ^u^ Tengah nak buat cover lah ni . Ktipu , Malas oh nak buat .. Aigo ! Nak jumpa muka lyana punya lah susah gila. -.-

Nak nangis bila tak balik dengan Liza . Tak apa , aku cover hensem je ^^ 

p/s : Aku seorang yang gila COOL !

March 1, 2012

I'll be strong


Hi semua . Entry ini sedih , sila tak payah nangis ^^b Maaf atas penggunaan aku bagi yang lebih dewasa ^0^

KRK2
Kelas Rancangan Khas . Ye , aku telah dimasukkan ke dalam kelas itu.  Sangatlah bosannya , pabila kami semua terpaksa berpisah. Ada yang stay petang , ada yang KRK 1 dan KRK2 . Memang aku sedih gila yang amat. Semua budak-budak dia focus gila . Muka diorang , tak boleh cakap lah . Memang muka nak minta kasut size 5 . Sedih gila sebab Aku dengan Lyana tak boleh menggila dengan Shafwan dan Adib. Tak boleh sakitkan hati Iqbal. Tak boleh jadi King dalam kelas. Dan yang paling penting , aku kene jumpa dengan abang kesayangan Faqira -.- Tak guna ! I hate him ! Dah lah muka serupa itik. Gigi besar macam ... Apa-apa jela :) Baru satu hari , aku dah rindu kat kelas 2A . Maimunah punya pasal. Apa pun tak boleh T^T

Zayn
Aku dengar cerita dari Lyana , family member Zayn meninggal . Kesian Zayn T^T Dah lah kau hensem gila . Tak dapat aku bayangkan kalau kau nangis. Tak pe Zayn . Aku sentiasa berada di sisi mu . *Jangan cakap kat Niall :P . Tapi malangnya Directioners tak tahu pasal tu. Kebodoo nya kau . Baik takyah jadi Directioner, aku pun senang hati ^0^

p/s : Banyak benda aku rahsia kan daripada geng akuu ^u^ 

February 24, 2012

#1 Gif of the day


Louis very funny XD

Kawan

*Niall !

Heyy semua .
Dah lama esya tak hupdate blog. K sekarang wa update . Kalau lama tak update maksudnya mesti banyak cerita kannn ;) K jom start ,

Liza >.>
Kawan esya sorang ni dah ada Pakwee. Ye BF . Tapi , Ihatehim ! Sory-to-say . Kurang ajar sangat lah kann, sesuka hati sesedap rasa dia pergi halau esya. Oioi , muka dah lah macam cibai belagak pula dengan esya. Blabla ! Tak yah bajet coolcool lah . Aku tak bataak nak suruh kau clash pun . Boo ! -.-

Sekolah <.<
23 Februari sudah dimaklumkan ke seluru dunia , birthday esya. Alhamdullilah, 14 tahun dah saya O;) Lyana my BFFFFFFF dah kasi hadiah, thanks weh . Lawa sangat benda tu :) Sangat lah comel nya . Tapiiiii. Liza salah anggap pula , dia cakap orang lain yang kasi -.- Bebbbb ! Itu barang Lyana yang kasi. -.- Apodah. Pastu, lyana pun join sekaki kat Facebook . OMANNN ! Korang dah kenapa? :O Esya budak baik , tak bercinta -.- K insafff ah . No Love , No Tears :) Actually , wa tak pernah nangis time couple XD Wa kuat -.- Harhar :3 Aqilah je baik, Yeayyy !

Seni >.>
Tadi ada seni , bestt kott. Yela hari terakhir belajar seni pada waktu petang, ye . Saya masuk KRK -.- Ihatethat! Jadi kitorang pun buat dajal kat orang , conteng tangan orang. Whahaha ! Padan muka kau , padan muka aku juga. -.- Habis kotoq tangan esya , nasib lah tak conteng muka. -.- 

Kawan <.<
Sabrina ada tanya esya, "weh kau nak hadiah tak" Esya jawap "aku tak kisah" Lyana menyampuk "menipulah kalau taknak" Harhar :3 Kalau nak kasi,kasilah . I'm open :) Kboiii.

A fake smile can hide a million tears 

February 11, 2012

IBlog

*Rebecca Hitam sudah mari*

Hai semua penduduk bumi, apa khabar ya ? Baik ? Alhamdullilah. Esya sihat sangat. Esya nak cerita pasal kawan esya sorang ni. Ekceli, budak sorang ni nampak semua oang tulis pasal ni. :3 Nurliza Sulaiman ialah kawan esya yang sangat lah cun gila punya. Malangnya semalam, kawan esya telah dianiaya oleh Aliah Diana, Oh damn you Aliah Diana. Kenapa kamu mengacau kawan ku ? Nasib baik kau seoran yang ganas, kalau takk, waa dah masukkan lu dalam lagu Rebecca Hitam *merapu jap* Geraaaaam jo dengan dia. Nak tahu dia buat apa dekat BFFFFF esya? She said ;
Weh Iqbal, asal kau pandang Liza semacam? ///Ayat dicilok
Esya kurang dengar, so esya kat meja esya sendiri tengah dancing dancing. Tetibe diorang tergelak-gelak :O Mula-mula esya buat tak tahu. Tapi bila dengar suara Aliah. Mula dah esya nak tahu apa kebenda yang terjadi. Esya tanya Lyana, Lyana pun bagitahu lah segala-gala-galanya. Esya gelak lah juga, nak buat camno. HAHA, hajat Liza untuk mencari calon suami muka ala-ala korean. Tapi hambek dapat calon suami muka sejibik melayu. Nasib tak jawoooo . Memang lari gilaa. Adoi, tapi kannnn .. Time, esya dan Lyana tengah cerita pasal 1D . Aliah still topik pasal Liza dan Iqbal. Woi, dah lah tu. Over pula dia ni. Iqbal yang usha Liza ke kau yang usha Iqbal. Suka taknak mengaku. Kambing kau -.- Tengah syioook cerita pasal 1D, kau potong pula. Terpaksa lah gelak. Sebab kan dia Aliah kalau dia bukan Aliah, dah ku sepak mu 100x ..

Kepala ku sudah boring gilo cerita pasal tu. Tukar topik pula ;) Nak cerita pasal tadi. Kami tak bergotong-royong. Tapi bergantung di atas meja. ;) HAHA. Time balik pula, esya nampak kharina, khairee pun wa nampak. Time wa nampak khairee tu , wa nampak basikal yang familiar yag dia tengah ride. Hoi, what the hell? Basikal tu. ! Keling amik basikal orang. Khairina pula, esya nampak dia pegang fon. Woi, setakat nak show off fon pun jangan kat bustop do. Kat longkang banyak kan ? -.- Loiloi. And then, saya jumpa kawan Khairina , dia cakap 'aku sorang je perempuan form 2 kat sini ' Nampak wa terus diam. Perasaan taik kucing lah kau -.- Apa je. Kbyeee

Luahan perasaanku T^T When I saw my husband


February 10, 2012

Say hello ;)

*dah lama tak post muka husband ai :3 Kaki dia. Cair jadi air esya *

                 Hello kepada semua manusia yang berada di hadapan komputer. Yes, yang tengah layan blog gua ni :) Hah ! Anda lah yang sedang membaca entry saya yang tidak seberapa menggembira kan anda anda sekalian ;) *k tengah merapu* Apa khabar ya makhluk Allah yang comelcomel ni? Baik? Alhamdullilah. Esya juga baik. Boleh angkat berat lagi *itu tak tipu* . Februari sudah menjelang hari lahirku bakal menempatkan dirinya di dalam 2012. Tak lama lagi esya akan jadi seorang pelajar yang berumur 14 tahun juga yang sangat baik hati. Pasti ramai di kalangan kamu sangat gembira bila hari lahir anda menjelang tiba. Kann? Kalau tak tu, memang kau tipu :3 HAHA . Kalau korang kan, apakah yang anda hajatkan untuk hari lahir pada tahun 2012? Kalau esya. Emm.. Rahsia. HAHA XD Hanya mak dan ayah esya je yang tahu. Trolololo :3 

                Mari kita berangkat ke Shah Alam untuk tauk yang seterusnya *ini merapu* Esok ialah hari persekolahan. Yes, today is friday tomorrow is saturday >.> *sedang menyanyi lagu Rebecca Hitam* Hari ganti sekolah !! Yes betul, beri tepukan untuk anda yang menjawapnya .. WOOOHOO ! Oh,oh bukan setakat hari untuk menggantikan sekolah, ia juga hari untuk bergotong-rogong royong. Bayangkanlah, selepas memerah otak untuk belajar kami harus memerah peluh untuk bergotong-royong. Omygodd, baru lepas berhajat nak berlari satu sekolah -.- OHMAN! Hajat ku tak kesampaian pula. *nangis* Mengapa guru-guruku yang agak comelcomel tu tidak membuat gotong-royong pada hari lain? Saya bantah yang arif ! *popular kejap nama kelas gua*

                OK, tak payah tahu pasal sekolah. Itu tak penting . Who cares at all? Haha, ! Korang korang ! Esya nak minta tolong tekan -----------------> NI  (bukan link churpchurp, heartbeat, or wtv else. Hanya link fanpage je pun :3 ) K bye ye semua reader yang amatlah comel . 

DJ MALIK !!


February 6, 2012

I was born for this


Hello Fellas
Apakah maksud post title anda itu? Entah lah. Esya nak masukkan banyak tajuk dalam satu entri. Pandaipandai lah korang baca ye. Meh meh.

You're Die Hard Fan K-pop. SO?
Ini cerita pasal K-poppers masa kini. Mesti ramai di kalangan kamu semua ni adalah seorang k-poppers enn..? Tahu dah .. Kalau korang die-hard-fan Kpop pun esya tak kisah lah en. Tapi nak berhempet kat one direction tu dah kenapa? Hish. Bukan nak benci or wtv else. Cuma.... K takde pape. Nanti tak pasal pasal pula esya kene maki hamun dan perkara yag sewaktu dengannya. 

Urat perut?
Nak cerita pula pasal urat perut. Apa jadah nya tu? Kfineeeeeeeee, esya pun tak tahu.Cikgu sejarah kami yang cerita tentang urat perut. Actually, cikgu tu punya suara perlahan gilo. Suara macam tak boleh keluar. Kitorang pun jerit lah, 'Tak dengar lah cikgu' Cikgu tu pun start cerita pasal urat perut nya. "saya tak boleh jerit kuat sangat, nanti urat perut saya putus" Kitorang dah terkejut berukk dah. WHAT?! Tak pernah pun dengar urat perut. K faheemm lah cikgu. Urat perut pun urat perut lah -.- Malas nak lawan dengan cikgu. 

Liza? AAAA?
Liza? Siapa kah dia? *Suara orang ramai* Dia kawan esya.. Ada seorang kawan esya bernaa Aina Suria. Dia mimpi pasal Liza. Dia mimpi tentang Liza akan kawin dengan AAAA. Esya dah :O HAHA XD Tak boleh kata lah enn, lawak gilo. Nak tahu siapa AAAA? Tak payah tahu lah, harhar. Biar esya,dia dan BFF kitorang je yang tahu ;) Sorry-to-say.

One Direction Video
Nak cerita pasal One Direction video. Banyak dah esya download. BIG THANKS TO LYANA. Wohhooo ! Kalau takde dia, how can I get all the funny video T^T Terima kasih weeh .. Sorry susah kan kau cari video tu. Memang lawak gila lah video semua tu. Terutamanya Louis and Niall. Louis si pelawak. Niall tukang gelak . Fair ennn .. HAHA XD SUPERMAN ! -Louis Tomlinson.

Artwork (LYANA AGAIN)


Banyak nya Lyana tolong esya *kesat hingus* Terima kasih weh, susah kan kau je T^T Esya janji akan kasi dia hadiah yang BAIK PUNYA pada birthday dia. If not, I'll kill myself. ~THE END~

17th April, Greyson Chance consert. Guyss how can I get Rm188 before the tickets sold out?