HOME ask DASH FOLLOW

March 17, 2012

You're so damn Annoying

*Poster ni aku buat . Haram kau ambil*

hey fellas,
Nak dengar cerita tak?? Aku ada jumpa satu blogger ni .. Dulu dia seorang k-poppers. And now , dia seorang directionators ! DAMN ! Why you no call her directioners? Because , she dont know what is Directioners concept.  Aku rasa , directioners rules pun dia tak tahu. Hanya tahu nak minat-minat-minat-minat dan minat. Kalau tak tahu tak payah minat . Dan kalau minat tapi tak tahu apa itu minat tak payah minat. Jadi tak perlu lah nak minatt kakak oiii. X( You know what , sengaja dia pergi sambung nama Louis Tomlinson. Ehh , dia jadi kan , 
Louis Tomlinson + Tom Kaulitz = Louis Tom Kaulitz.
 Amboi kakak , sukati je ehh? Meh sini adik tanya sikit. Do you know , what is directioners rules? Dont know ,? Okay , jalan perlahan-lahan . Pergi lah keluar dari gelombang directioners. Kalau nak minat One Direction juga. Okayy .. kalau nak minat juga. Boleh , tapi dont call youself as directioners , call yourself as Directionators. Okay? Got it? 

Please kayy , if you are a directioners . Please dont be so stupid . When I ask you , what is Harry's other name? You just know Hazza. Okay fine , still can be a directioners. But when I'm asking you what is Harry's long name? Then , you answer it Harry Edward Styles. How about Milward? -.- And you deserve Directionators. Not directioners .. 

Okay kakak omeyy , terasa? Eh dah memang kauuu ! Apa kau nak cerita ? Blog kau punn , menyampah aku baca. Sekejap One Direction , sekejap korea. Eh , tak payah lah menjadi keling sangat dear. Clue ; kakak omey ni suka bigbang .. -.- 

Aku tak hina K-poppers lain .. Cuma hina dia jee kayy? .. Hehe byee :3

soalan cepumas untuk kakak : Do you know , what is Lou Tomo's fav vegetables? 

p/s ; Sorry entry marah-marah. Heh :/ Not in mood ..

1 comment:

Ich-Run Zainal said...

Directioners kan?? nak tanya sikit, cuba listkan sikit directioners rules? saje nak tau