HOME ask DASH FOLLOW

March 9, 2012

Tell me why?

ZAYN MALIK IS BACK  =">

Hi ,
Zayn Malik saya dah kembali . Sekarang kembalilah menjadi One Direction. T.T *Touching 40 saat. Firstly , saya nak cakap bahawa post title dan post entry langsung tak ada kene-mengena. Harhar :3 Jikalau tak nak membaca nya. HAH ! Bye :'3

Sekolah ..
Minggu ini ialah minggu ujian setara satu. Perh , soalannya .Gila gempak . Senang yang amat . Aku tak baca buku pun boleh jawap tutup mata. *auta. Memang susahhh kott. Lagi-lagi Math . Aku tak dapat jawap 6 soalan subjektif ! Ambik . Tak sabar nak tengok result aku, konfem kertas masuk longkang. Aliah a.k.a ulad asyik-asyik kata dia nak nangis. Woi , nak nangis tak payah cerita lah bongok. Nangis je tepi longkang dengan kerabat kau. Kau nangis , aku senang hati -.- Lepas tu , dia boleh pula cakap yang kitorang anti Zayn Malik. Eyy , pompuan ni kann. Sondol juga kang. Sabar jela. 

Tiket 1D
Lyana kata dia dapat tiket 1D .. Dia dah pun kasi aku satu. Bestt, first class. Duduk depannnn ! Aku gila lah percaya 100%  Rupanya tiket tipu. I feel like .. Erhh, FU-K . Mana taknya, mati-mati kot aku percaya. Dah excited tahap monyet makan pisang. Apa kau rasa weh , orang dah percaya gila. Last-last macam tu. Memang aku hish. Tapi takpe, saya dah lupakan nya.-.-

Nak buat GA
Saya ingat nak buat GA. Mana eh nak cari sponser? ^^' Maaflah , saya ni seorang OrdinHarry bloggerr. Mana lah tahu enn. Tolonggg taau ^^"

2A
Rindu gila aku dekat budak 2A. Bilalah aku dapat jumpa dan sekelas dengan diorang lagi. Terutama , Liza, Aqilah, Fatin, Qis , Adib, Shafwan , semuaaa lahhh T.T KBYE

Bila teringat korang semua , sayu hatiku ini. I miss you guys (2A)


2 comments:

thealienoidz said...

kau takkan tak perasan yang muka aku sama dengan muka kau time kau tipu liza?

Batrisyia Rosli said...

Hah , mana nampak bruhh. -.-