HOME ask DASH FOLLOW

April 15, 2012

Happy :)


/Assalamualaikum\
15 of April 2012. I met Greyson chance. For sure he is GREXY . Vewy GREXY. Haha , I got his sign . Woho . Original. Bak kata Kak Adrianna , esok pergi sekolah senyum sampai telinga ha-ha. Yesh . Tapi , Lyana tak dapat jumpa dia dekat-dekat. Senasib dengan kawan Kak Adrianna , iaitu Kak Kamalia. Hah , me , kak Adrianna and Kak Kamalia. Beramai-ramai nak sepak the securities. Haiseh , sabar jela. Dah lah tak dapat nak tangkap gambar dengan dia. >.< 

Actually , my father tak nak pergi. Time tu , I dah menangis gila-gila. Yelah , itulah satu-satunya cara aku nak jumpa face to face dengan dia. :'( Alhamdullilah , dapat juga. Nuh , gambar atas tu aku tangkap. Okay fine, orang tolak aku. Sakit je hati. Eh kalau gila tak payah jumpa dia lah , bijak.

Tadi , ada sorang perempuan ni nyanyi lagu paparazzi. Perh , suara . Sumbang . Nak tergelak aku dengar. Bhahaha , sorry lah bro, Use your real voice lah. No need to make the voice. It can make your voice like frog. Sorry-to-say. Bukan jeleous or what so ever. Terlalu teruk kot suara dia. Hmph. -.-

I LOVE GREYSON
I LOVE GREYSON
I LOVE GREYSON
I LOVE GREYSON
I LOVE GREYSON
I LOVE GREYSON
I LOVE GREYSON
I LOVE GREYSON
I LOVE GREYSON
I LOVE GREYSON

*his sign, ada kat aku punya je tahu sign macam tu*

2 comments:

Nur Eliyda said...

WOw , you're so lucky :'>

Batrisyia Rosli said...

I know. :') That's why I'm really happy. :')