HOME ask DASH FOLLOW

March 1, 2012

I'll be strong


Hi semua . Entry ini sedih , sila tak payah nangis ^^b Maaf atas penggunaan aku bagi yang lebih dewasa ^0^

KRK2
Kelas Rancangan Khas . Ye , aku telah dimasukkan ke dalam kelas itu.  Sangatlah bosannya , pabila kami semua terpaksa berpisah. Ada yang stay petang , ada yang KRK 1 dan KRK2 . Memang aku sedih gila yang amat. Semua budak-budak dia focus gila . Muka diorang , tak boleh cakap lah . Memang muka nak minta kasut size 5 . Sedih gila sebab Aku dengan Lyana tak boleh menggila dengan Shafwan dan Adib. Tak boleh sakitkan hati Iqbal. Tak boleh jadi King dalam kelas. Dan yang paling penting , aku kene jumpa dengan abang kesayangan Faqira -.- Tak guna ! I hate him ! Dah lah muka serupa itik. Gigi besar macam ... Apa-apa jela :) Baru satu hari , aku dah rindu kat kelas 2A . Maimunah punya pasal. Apa pun tak boleh T^T

Zayn
Aku dengar cerita dari Lyana , family member Zayn meninggal . Kesian Zayn T^T Dah lah kau hensem gila . Tak dapat aku bayangkan kalau kau nangis. Tak pe Zayn . Aku sentiasa berada di sisi mu . *Jangan cakap kat Niall :P . Tapi malangnya Directioners tak tahu pasal tu. Kebodoo nya kau . Baik takyah jadi Directioner, aku pun senang hati ^0^

p/s : Banyak benda aku rahsia kan daripada geng akuu ^u^ 

2 comments:

thealienoidz said...

gigi besar? mcm perli aku je doe -.-t

Batrisyia Rosli said...

@thealienoidz
EH , takk ^o^