HOME ask DASH FOLLOW

May 29, 2012

H-ardcore

/Assalamualaikum\
I read Harry's blog . She said that We The Kings and We Are In The Crowd will make their concert today at Bukit Jalil . If my father was a rich man , I will ask him to buy the ticket on the spot . But it is just a dream . Tsk .

----------

Today , my grandma and my aunt will come to our house . But tomorrow they will go back home . Can I follow you ? lnl . I really wanna go Singapore badly . Pui . Just now , I visited Liza's blog . I just like :AAAA: It is so beautiful and increadible ! Seriously , I'm not lying .

----------

Semalam aku tweet dengan kakak sedara aku yang sedang belajar di Korea . Dia nak belikan aku keychain . Alhamdullilah , ada juga orang nak belikan . Tapi , aku nak baju ayam yang dia beli tu . >.< Pui . Tak apalah , nasib baik aku tak minat k-pop . Kalau tak aku dah suruh dia bawa balik orang korea tu . lnl . Ahaha , tapi itu tak mungking berlaku . Mwaha . :3

----------

p/s : I'm brave . Muhaha . Challenge accept .

May 26, 2012

C-rash


/Assalamualaikum\
Aku kembali meng-update blog . Yay ! Dah berapa minggu aku tak update . Banyak sebab aku tak update . Kalau senarai , konfem sampai esok tak habis . lln . Actually , baru-baru ni exam weeks . Jadi , mak aku telah menggunakan kuasanya untuk menghalang aku ber-blogging , ber-facebooking , ber-main ! Alhamdullilah , exam pun dah habis , tinggal tunggu result aje . Ehehe . Doa kan aku lulus dan cemerlang tahu . 

----------

Aku nak siapkan fanfic aku yang bertajuk 'Fantastical' . Cover dah siap, tinggal storyline dia tak siap sepenuhnya , yang sebenar-benarnya . Tak ada idea . =.=

Title : Fantastical .
Character : Arianna Grande . Avan Jogia . David Archuletha .
Genre : Teen Love . Romantic .
Status : One shot | Uncompleted .

Itulah sedikit-sebanyaknya . lln . 

----------

Tadi , aku baca blog fanfic Harry . Ahaha . Kalau aku gelak tapi tak di cop sebagai orang gila . Aku dah gelak puas-puas . Fanfic pembalasan dendam . Huwa . Terbaik lah bro . By the way , thanks buat fanfic aku . lln . Ada juga orang nak buat kan . Haha . 

*Harry's leg is a door . lln .*

p/s : So many Directioners at The Curve yesterday ! :') One Direction will be proud of them . Woho .

May 4, 2012

Freebies : Texture

Hello gais, hari ni esya nak bagi freebies texture. Actually, ini yang esya buat semasa kawan-kawan tak online. Woho. xD Amaran ketat. Bukan followers jangan ambil ye. Sorry :)

The texture was made by me. :) 

(http://2.bp.blogspot.com/-IvfE4Jy6XPQ/T6OuPwAQNhI/AAAAAAAAAl4/TVqRsoApvMM/s320/texture+2.png)

(http://3.bp.blogspot.com/-emoxrPaFyWs/T6OuT9NVs2I/AAAAAAAAAmA/tNfzvmoB99Q/s320/texture+3.png)

(http://3.bp.blogspot.com/-Mxy2vbc0JMQ/T6OuVCNHmjI/AAAAAAAAAmI/2GptC0nd6XI/s320/texture+4.png)

(http://3.bp.blogspot.com/-gRzmlDI2EeU/T6OuXCVZvLI/AAAAAAAAAmQ/LFadNsdwdTo/s320/texture.png)

Saya tak buat kedai tempahan ya. Thank you. :)

100% made by me. xx