HOME ask DASH FOLLOW

July 2, 2011

2/7/2011


Assalammualaikum korang !:face75: Mulakan post dengan senyuman yang comel . Okk , stop making nonsense things . Hari ni , adalah hari keusahawanan . Best yang amat-amat ! Ok , aku ada banyak story tentang hari ini . Jom dengar lek lok *elok-elok*
1.Menjaga Gerai
First sekali , kitorang jaga gerai yang tak seberape cantik tu. Masa ngah jaga tu , kitorang menggunakan prinsip :
CUSTOMER ALWAYS RIGHT
Tapi yang kitorang kecewanye , 3 orang budak perempuan kelas kitorang TAK PAKAI TUDUNG .! Tak gune punye mangkok Jamban !! *maaf atas kekasaran bahasa* Okk ,, back to the story . Kitorang pun jagalah , tetibe ADIB a.k.a telinga , dengan selamber badaknye , dia gi amik pastu waktu nak letak balik timun jatuh . HANGIIINN betul aku .:face59: Tapi tak pe , sikit je pun , KAU NI !! Pastu , tetibe dorang kata , ada pakcik tu nak 10 daging 10 ayam . Perghh ,, dia ni nak melantak ke makan ? Tapi tak pe "CUSTOMER ALWAYS RIGHT" .

2. Photo shoot !
Lepas kitorang dah habis shift *waktu jaga* kitorang pun , Ber-tangkap gambar lah . Posing sini Posing sana . Aku tak ada m00d waktu tu . I dont know why :face63: . Kemungkinan besar ! aku penat yang amat !

3. Walking - Walking
Lepas posing sana sini , kitorang walking-walking pulak. Jalan punye jalan punye jalan , Hingga PENAT ! Lepas da jalan , pegi lah gerai balik . Tengok-2
HABIS SEMUA SATAY YANG KAMI JUAL
Kamsahamnida ! :face75: Sesiapa yang beli tuh , TENGS sesangat !! Hehe , pastu sambung berjalan .

4. Photo sh00t -Bahagian 2-
Dah penat walking-2 . kitorang un photo shoot lagi . bessttt !

5 .Menonton wayang !
Mula-mula kitorang ngan hati yang gembiranya berjalan ke Makmal Komputer . Makmal Komputer ye bukan Mak Amal Komputer ! *joke-2* Bila dah sampai Makmal , kitorang baca-2(mulanya nk tgk KONGSI) Tetibe tayangan 'KARAK' , terus patah balik ==" .

Itu sahaja lah yang mampu aku cerita untuk korang . Semoga SUKA !



2 comments:

the alienoid said...

wakaka crew !!
CUSTOMER ALWAYS RIGHT <-- acain yg ckp bnde nieyh xP

Budak Kecik ♥ said...

@ the alienoid

Haha Betol uh !