HOME ask DASH FOLLOW

December 12, 2011

Greyson Chance contest

Hello fellas,
Tadi esya log in facebook . Lepas tu terjumpa Greyson Chance contest. Dia ada buat 2 contest, satu untuk Malaysian dan satu untuk penduduk USA(wth) Yang untuk penduduk USA tu yang senang >.< Sebab tak pakai duit pun. Just cover satu lagu pastu habis cerita ! Yang untuk Malaysian kene beli caller ringtones pastu nanti Universal Music Malaysia call kita. Pastu , kalau menang dapatlah kad christmas dari Greyson Chance. Tapi malangnya , kita orang islam T^T What a stupid love story #LULZ

Greyson Chance fever ! Dulu Bieber fever,tapi esya tak minat bieber .. So,tak kenelah Bieber Fever ^^b Untunglah kalau siapa yang dapat join -..-

Me : Greyson , sorry man i cant join that ..
Greyson : That's okay, u still can win my heart ..

#OKAY FINE PERASAN JAP :P <--macam babun ^^b
Haha,esya memang cenggitu. Berangan je lebih.. Mak esya kata "Greyson tak layan orang pakai tudung" Err,no way..One day he'll know,who am I ! Dandandan,esya akan facetoface dengan dia dekat hollywood nanti #berangan . Siapa tahu,kalau esya dapat jumpa dia.. Mungkin dapat. Who knows?

Urgh,i want to join the contest. Tapi mengapa???? Just dapat card je,bukan nak celebrate or whatever else. Dapat kad buat kenangan dah cukup. Kalau dia cakap pasal tuhan dia.. Apa lagi buang , ambil tandatangan je.. Tapi ada beberapa yang buat tak tahu je. Adoi esya dah pening dah -..-' Nanti esya tanya mak esya,harap-harap boleh lah masuk ^^b Tu jelah,bye . Thanks a lot..

p/s : Esya nak cover lagu(piano) Tapi tak tahu nak cover lagu apa -.- Help Here ^^b

2 comments:

Nurlyana Izyan said...

cover lagu waiting outside the line (: or summer train or unfriend you :D

Batrisyia Rosli said...

@nurlyana izyan
LOL, thanks for the suggestion. :)