HOME ask DASH FOLLOW

December 30, 2011

End of Holidays


Hello fellas, apa khabar? How's your holiday? Gempak? Hahaha, kalau esya tak gempak langsung. Whywhy? Sebab cuti sekejap je, rasa macam nak cuti lagi. How bout you all? Korang pun nak holiday lagi kan.? I know that -..- Masa sekolah ada banyak peraturan . Contohnya :-

- Online hanya pada Jumaat,Sabtu dan Ahad.
- Kene buat homework.
- Kene tengok muka cikgu setiap hari.
- Kene dengar ceramah harian daripada cikgu. Itu bestt wooo.
- Menyanyi masa perhimpunan. Itu boleh menunjukkan vokal esya sedap ke tak -.-
- Dan banyak lagi.

Banyakkan? Haa ! Lepas ni esya jarang lah update, Omygawhh ! My fanfic, tidakkk. Soryy kalau esya tak update#macamlah orang nak sangat esya update XD Tu jela. BYE ! Back to school ^^ Vroooomm..

Korang punya holiday best tak?

4 comments:

Asyikin said...

tak best! hehe :P just a joke

Batrisyia Rosli said...

@asyikin
Just relax. : ) Time to school ^^

Asmaa' Afiqah said...

Haha! Kite same la! but online just petang khamis , jumaat dan sabtu aje. Sep!sep!

Batrisyia Rosli said...

@asmaa' afiqah
SEPP !! TT^TT