HOME ask DASH FOLLOW

August 10, 2011

Doodleku #ye buruk

Hoyya (: 
Tadi esya bosan tahap beruk mahyeh , jadi esya ingin mengasah kebolehan diri dengan buat doodle (;
Korang rasa-rasa cantik tak doodle itu? Haha , confirmlah tidak :) Nak bandingkan doodle esya dengan doodle lyana , perhh ! Jauh beza nya !
Cuba tengok yang ini :

Nak doodle ini? Heehe . Kene minta kebenaran daripada tuan punya doodle :)
Credit : Liza punye doodle #esya takde hak nak bagi korang sesuka hati (:

 sori doodle lyana  aku busy tk smpat nak save :) Nak doodle ni?Hee ~ Macam biasa lah minta kebenaran dari tuan punye doodle (: Tekan picit-2 yer :)
Credit: Lyana punye doodle #esya takde hak nak bagi korang sesuka hari (:



This is the one that only the one and just the one . #merepek .
ini Esya punye (: .Buruk kan kan ? Hee~ Dan esya pasti korang tak akan nak doodle buruk ni kan?

HAHA



Ketiga-tiga doodle itu , menggunakan jejari halus esya #halusker ? Tak colour sebab,esya sakit mata tengok doodle itu (: .

Takpetakpe . Esya akan terus berusaha untuk membuat doodle yang CANTIK . ehehem , ulang suara , YANG CANTIK
ok tu je chawwie (:

p/s : Jay betul ker? # tak pasaipasai pulak :)





2 comments:

the alienoid said...

#esya takde hak nak bagi korang sesuka hari (:

hahaha xDD gelk nak terpengsn aku bace nierh! x]

Nurliza Sulaiman said...

doodles aq tu buruk lah ! tak de masa diorang nak ambik :)

p/s:kalerlah weyyy ! cofirm makin cun !