HOME ask DASH FOLLOW

November 8, 2011

Top Model

Hello chingu(s)
Assalamualaikum everybadehh ! Cun tak awek ni.? Dia ni kawan esya. Gambar dia macam model,  so esya pun amiklah gambar dia. Act, dia dah ada balak kot(!) Sebab esya ngan dia tak de lah kamcing sangat pun. Kawan gitugitu. Tahun lepas kitorang kamcing habis. Tapi sebab terpisah,dia RK(pagi) esya A(petang)..
Kitorang berpisah :B .Nak buat cam manakan,takdir. Adalah juga kisahkisahnya kenapa tak rapat sangat. Tapi mana boleh cerita sini,itu privatelah :) Sorry eh ?.
Esya sebenarnya suka pakai shawl.. jyeahh ! Tapi esya tak pandai nak buat yang messy tu.. Bak kata orang baru nak belajar.. Kalau sape baik hati, please ajar :B I can do anything :) Promise..
Asal esya try je pakai messy tuh.. Habis shawl dah jadi cam belacan ! kihkihkih:) Tapi esya rasa ramai yang tak nak tolong kan/?(pemikiran negatif) Sebab blog esya tak delah HOT sangat.. Esya tak terkenal pun :)

Winking :) Ini awek cun yang kedua.. Cun tak? Cunkan :) Hikhikhik,dia kawan kepada awek pertama :B . Esya tak rapat sangat dengan dia ni, tak pernah tegu pun.. Sebab dia hot sangat .. Terasa kecik pulak esya ni.. Bila bergaul ngan diorang.. The truth , esya suka kat rambut diorang.. Pretaaayy + Kemas :)
Seriously esya cakap, kawan dengan diorang best gila:) Bukan sebab hot,but sebab diorang tu takdelah gedik sangat. Sebab diorang pun tak suka budak gedik :B .. Both pandai tau.. Bak kata orang putih, PACKAGE..
Kalau diorang pakai tudung pun cun juga.. Untunglah kan comell :)
Okayy,, cerita pasal shawl kan... huhuhu korang ! Esya merayu pleasepleaseplease.. Ajar ;)

Winkwink,, ini model yang ketiga :)
Dia ni memang palingss cun kau tahu? Gambar sejibik cam model :) Sumpah lawa... Untung mereka kan? Dah lah comel cantik , pandai posing pulak tu .. Haizz ! Jeleous seyy ! The girl name is POPOCHINO.. Nama dia pelik?? Haha, itu nama samaran,nama sebenar kak anis .. Tak taulah kenapa orang panggil dia popochino.. hikhikhik.. Rambut dia ni pun lawa kan? Manalah dia jumpa tempat post tu kan.. Diorang memang layak jadi miss world .. ecehh ,, :) Korang jangan blushing sangat XD ..

Antara kesemua gambar yg esya tengok , the most great picture is :-


Okayy,memang smart gilagila !
Tu jelah kayhh !
Credits:|Facebook mereka|
Ummie Khaleeda
Raja Alis Zulaikha
Popochino

p/s: Enjoyed :)

1 comment:

thealienoidz said...

law na tuto care pakai shawl, at utube ade. btw, ummie tuh mmg cun ponn.. and sys popo tuh pndaii photography ^^