HOME ask DASH FOLLOW

February 6, 2012

I was born for this


Hello Fellas
Apakah maksud post title anda itu? Entah lah. Esya nak masukkan banyak tajuk dalam satu entri. Pandaipandai lah korang baca ye. Meh meh.

You're Die Hard Fan K-pop. SO?
Ini cerita pasal K-poppers masa kini. Mesti ramai di kalangan kamu semua ni adalah seorang k-poppers enn..? Tahu dah .. Kalau korang die-hard-fan Kpop pun esya tak kisah lah en. Tapi nak berhempet kat one direction tu dah kenapa? Hish. Bukan nak benci or wtv else. Cuma.... K takde pape. Nanti tak pasal pasal pula esya kene maki hamun dan perkara yag sewaktu dengannya. 

Urat perut?
Nak cerita pula pasal urat perut. Apa jadah nya tu? Kfineeeeeeeee, esya pun tak tahu.Cikgu sejarah kami yang cerita tentang urat perut. Actually, cikgu tu punya suara perlahan gilo. Suara macam tak boleh keluar. Kitorang pun jerit lah, 'Tak dengar lah cikgu' Cikgu tu pun start cerita pasal urat perut nya. "saya tak boleh jerit kuat sangat, nanti urat perut saya putus" Kitorang dah terkejut berukk dah. WHAT?! Tak pernah pun dengar urat perut. K faheemm lah cikgu. Urat perut pun urat perut lah -.- Malas nak lawan dengan cikgu. 

Liza? AAAA?
Liza? Siapa kah dia? *Suara orang ramai* Dia kawan esya.. Ada seorang kawan esya bernaa Aina Suria. Dia mimpi pasal Liza. Dia mimpi tentang Liza akan kawin dengan AAAA. Esya dah :O HAHA XD Tak boleh kata lah enn, lawak gilo. Nak tahu siapa AAAA? Tak payah tahu lah, harhar. Biar esya,dia dan BFF kitorang je yang tahu ;) Sorry-to-say.

One Direction Video
Nak cerita pasal One Direction video. Banyak dah esya download. BIG THANKS TO LYANA. Wohhooo ! Kalau takde dia, how can I get all the funny video T^T Terima kasih weeh .. Sorry susah kan kau cari video tu. Memang lawak gila lah video semua tu. Terutamanya Louis and Niall. Louis si pelawak. Niall tukang gelak . Fair ennn .. HAHA XD SUPERMAN ! -Louis Tomlinson.

Artwork (LYANA AGAIN)


Banyak nya Lyana tolong esya *kesat hingus* Terima kasih weh, susah kan kau je T^T Esya janji akan kasi dia hadiah yang BAIK PUNYA pada birthday dia. If not, I'll kill myself. ~THE END~

17th April, Greyson Chance consert. Guyss how can I get Rm188 before the tickets sold out?