HOME ask DASH FOLLOW

January 2, 2012

adakah anda excited?

Dan pabila dia membuat muka begitu, sungguhlah comel. Nak dia? Aku silat kau laju-laju!

Hey fellas! Esok sekolah, weheeeee! Dance like a sheep, I hate school -.- Actually gua excited gila babun !! -.- Okay tipu je, tak excited langsung (FULLSTOP).  Ramai yang tulis kat status ' Saya excited nak pergi sekolah. Yelah, baru nak masuk form 1, exciteddd ' Woahh, pergi sekolah punn nak excited yoo? Hahahahaha, #gelakgolekgolek. Apa yang buatkan korang excited? I know why, sebab semuanya baruu! Bukan senangkan nak dapat beg baru, kasut baru, baju baru, alat tulis baru, dannnnn semua baru. Tak lupa juga, kehidupan juga yang baru ! Pergi sekolah balik makan tidur main fb belajar dan sebagainya. #paham tak? 

  • Korang dah beli baju sekolah?
  • Kasut dah beli?
  • Beg dan alat tulis dah beli?
  • Otak korang dah simpan dalam kepala?
Kfine, otak esya akan tertinggal di rumah pada hari esok. And I'll look blurrr. Jangan tanya soalan bodoh kat gua :) Sebab esya akan jawap , 'BYE' ^^ #Smile like cow. Bila buka sekolah nanti, belajorr leklok. Jangan nak bercinta-cintun-cina -.- Sebab tak elok tu, berdosooo mu tahu tok? Ok tu je. Selamat bersekolah :) But esya tak selamat nak sekolah TT^TT ROFC.

Kenal tak Amalina Che Bakri? Dia dah berubah , hmph. Nak buat acano, dosa dia kan. Jumpa di London bye.

2 comments:

thealienoidz said...

tak nak bercinta cintun? macam tak kene je ayat tu XD

Batrisyia Rosli said...

thealienoidz : LOL? Nape? Something wrong ? Hahaha :)